Möt vår sponsor: Mitsubishi Electric

Den 18 november äger Svenska Kyl & Värmepumpdagen rum på www.kvpdagen.se Som uppladdning inför denna digitala mässa och konferens passar vi på att presentera några av de sponsorer du kommer att möta under dagen. Nu har turen kommit till Mitsubishi Electric, som berättar om sina tankar kring dagen.

Mitsubishi Electric är en ledande tillverkare och utvecklare av bland annat värmepumpar, luftkonditionering och olika typer av klimatprodukter. Produkterna är utvecklade och tillverkade i egen regi, vilket ger dem en fantastisk möjlighet att ta ansvar för och garantera funktion och kvalitet hos alla sina produkter. Man har dessutom en lång historia och erfarenhet att luta sig mot, Mitsubishi Electric har faktiskt arbetat med att förbättra världens inomhusklimat i snart 100 år. Att värmepumparna är egentillverkade ger också företaget stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad vilket innebär att alla värmepumpar som säljs i Sverige är anpassade för vårt nordiska klimat. Vi har pratat lite med Anna Sjöström, Head of Marketing för Klimatprodukter Sverige, om hur de resonerat kring evenemanget.

Ni har valt att gå in som huvudsponsor till Kyl & Värmepumpdagen LIVE 2021, vad betyder dagen för er?

– Kyl & Värmepumpdagen är ett bra tillfälle för varumärket att synas. Ett fint forum att utbyta idéer och göra sig hörd i branschen.

Kompetensbehovet är fortsatt högt i branschen, hur jobbar ni för att attrahera och behålla talang inom er organisation?

– Ett starkt varumärke med högkvalitet på produkter och tjänster lockar alltid talanger. Att sen företaget genomsyras av ett teknikintresse och passion för det vi jobbar med är en självklarhet. Hög teamkänsla med personlig utveckling är A och O. Vi låter personalen växa med fina karriärmöjligheter inom bolaget.

Vilka trender kan ni i rollen som tillverkare och leverantör skönja inom kyl- och värmepumpsbranschen på kort till medellång sikt?

– Stort fokus på komfort nu när tiderna har ändrats och folk stannar hemma mer. Men även miljöfrågan håller i sig och kommer bli allt viktigare.

Vad skulle du vilja säga till de som står i valet och kvalet hur de ska prioritera den 18 november?

– Vi är där! Är ni?