Anmälan utställare

kvp-DAGEN 17 November 2022

Early Bird priser - Boka senast 23/6!
Konceptet är enkelt till sitt upplägg. Alldeles i anslutning till vår föredragssal har vi planerat utställningsytan. Det är här som folk kommer att befinna sig före och efter seminarierna samt i samband med pauser, kaffe och mat.

Varje utställare har tillgång till plats i önskad utställarkategori med tillgång till ståbord, el och trådlös internetuppkoppling. Med hjälp av PC, mjukvara, rollups, broschyrer och produkter så kommer våra utställare att visa hur deltagarna hittar rätt tjänst eller produkt för att i nästa led kunna leverera optimerade system. Det är ett unikt och utmärkt tillfälle att visa upp sig för en kvalificerad och intresserad publik.

Har ni frågor kring upplägget eller arrangemanget får ni givetvis höra av er till oss med dem. Viktigt är att ni skickar er anmälan så snart ni har möjlighet.
Nedan finner ni information om priser.

KVPD22_Prismatris.pdf
Företagsinformation Fakturauppgifter Val av monter *
 Jag godkänner att jag läst SKVP:s betalningsvillkor 30 procent faktureras i förskott i samband med anmälan, resterande 70 procent faktureras månaden innan mässan.  Jag godkänner att SKVP sparar mina uppgifter i enlighet med GDPR.

Skicka anmälan