Välkommen som utställare på

KVP-dagen 2022

Kistamässan / 17 November

En självklar knutpunkt för nätverkande, kunskapsutbyte och affärer inom kyl- och värmepumpsbranschen. Målet är att skapa en mötesplats för såväl tillverkare, installatörer, konsulter som anläggningsägare och forskare. Under dagen kommer vi att erbjuda en mängd intressanta föredrag med syfte att belysa viktiga frågor och ämnen inom vår bransch. Allt från nya tekniska lösningar, bättre lönsamhet i affärer till frågor om hållbarhet. Men även om hur vi bäst bemöter kraven från både samhälle och kunder när vi designar morgondagens system.

Anmäl dig som utställare

Utställarlista 

En självklar knutpunkt för nätverkande, kunskapsutbyte och affärer

Alldeles i anslutning till vår föredragssal har vi planerat utställningsytan. Det är här som besökarna kommer att befinna sig före och efter seminarierna samt i samband med pauser, kaffe och mat. Varje utställare har tillgång till plats i önskad utställarkategori med tillgång till ståbord, el och trådlös internetuppkoppling. 

Har du några frågor? Tveka inte att höra av er till oss! Du når oss på kvpdagen@skvp.se eller på 08-512 549 54.

Besök oss på KVP-dagen

Svenska Kyl & värmepumpdagen främjar kyl- och värmepumpbranschens tillväxt och utveckling genom kunskapsutbyte, nätverkande och affärer. Välkommen till en intensiv dag fylld med inspiration, uppdateringar och nya kontakter. Anmäl som besökare redan nu via länken nedan. Fri entre vid registrering online.

Anmäl dig som besökare här

Boka plats på innovationsscenen

Speakers corner på innovationsscenen är en möjlighet för bland annat er som utställare att hålla korta föredrag eller produktpresentationer i samband med mässmingel. Vi informerar om dagens körschema via våra digitala skyltar. Tiderna är begränsade så missa inte möjligheten att sticka ut lite extra i utställningen.

Skicka intresseanmälan